My Universe

Despre noi

Despre gradinita My Universe

„O grădiniță cu inimă și suflet” (pe baza a câtorva recenzii pe care le-am primit de la părinți).

De peste 20 de ani, grădinița My Universe ofera un mediu educațional favorabil, în care fiecare copil se simte fericit, respectat, mândru, în siguranță și iubit.

Experienta acumulata in toti acesti ani ne-a determinat sa devenim o institutie de invatamant care oferă copiilor atenția individuală de care au nevoie, oferind în același timp resurse de clasă mondială și o gamă largă de programe educationale.

Programele noastre includ instruire dinamică cu profesori grijulii și calificați și experiențe de joacă în interior și în aer liber.

Știm că aceste prime experiențe în cadrul unei comunități vor avea un impact de lungă durată asupra viitorului copiilor.

Vector.png
meteor.png
star_bg.png
meteor.png
planet.png
earth.png
Valorile noastre

Un viitor mai bun prin joc

Copiii experimentează un curriculum de înaltă calitate, care corespunde intereselor și aspirațiilor lor cât și ale părinților.

Viziunea

Educarea unui copil înseamnă înainte de toate a îl ajuta să se simtă bine, a-i oferi securitate şi reasigurare emoţională şi, de aici, să începi să-l faci să dobândească o serie de abilităţi motrice, cognitive, perceptive, lingvistice, prin activităţi de joc, pentru a-şi construi identitatea şi a il ajuta să dobândească autonomie progresivă.

Misiunea

Grădinița noastră își propune să ofere un curriculum complex, centrat pe copil, bazat pe joacă, care construiește abilități de viață, independență, încredere și reziliență pentru a sprijini fiecare copil în atingerea potențialului și pentru a face o tranziție ușoară către școală și societate.

Dezvoltam gandirea prin jocuri si metode eficiente

Asa cum prevede „Curriculumul” elaborat de Ministerul Educatiei Nationale, finalitatile educatiei timpurii au in vedere o abordare holistica, vizand cele cinci domenii ale dezvoltarii copilului:

Anii preșcolari sunt o perioadă de creștere socială extraordinară;  prin urmare, se acordă multă atenție dezvoltării abilităților sociale pozitive.  Multe activități sunt concepute pentru a încuraja interacțiunile sociale și jocul de cooperare. Profesorii grijulii sunt în apropiere pentru a ajuta copiii să învețe cum să se comporte in colectiv sau cum să rezolve conflictele.

De asemenea, clasele preșcolare participă la o varietate de excursii pe parcursul anului.

 

female-teacher-sitting-at-table-in-play-room-with-three-kindergartne-children-constructing.jpg

Cum ma inscriu la afterschool?

Pentru inscriere la grupa de afterschool al gradinitei My Universe se respecta urmatoarele etape:
little-boys-in-retro-pilot-costume-have-fun-and-sitting-in-suitcase-indoors-at-daytime.jpg

Activitati extracurriculare

Activitatile extracurriculare oferite de catre gradinita & afterschool My Universe sunt urmatoarele:

Titlu noutate

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text
Recenzii

Ce spun parintii despre Gradinita My Universe

4.7

5/5
(357 recenzii) Google si Facebook